Studiemiljø

Du lærer meget mere, hvis vi alle ”løfter” i samlet flok.

Det sociale aspekt

I løbet af uddannelsen til vvs-installatør vil du som studerende mærke, hvor meget det sociale aspekt betyder for os i underviserteamet. Vi har den holdning, at du lærer meget mere, hvis vi alle ”løfter” i samlet flok.

Derfor har vi fokus på, at det liv der er i klassen i undervisningstiden, fortsætter efter at underviseren er gået, og klassen fortsætter samarbejdet og vidensdelingen. UCN bakker op om et godt socialt miljø og bidrager gerne til realisering af gode og relevante initiativer.

Udover den traditionelle undervisning i klassen, tager vi så ofte som muligt på virksomheds- og studietur. Klassen kan få besøg af en virksomhed på skolen, lige så ofte som klassen tager ud og besøger virksomhederne.

I underviserteamet bifalder vi, at initiativerne initieres af de studerende selv, både til fordel for de studerende i klassen og på tværs af uddannelserne.

Klasserepræsentanter

Ligeledes har hver klasse på vvs-installatøruddannelsen en klasserepræsentant og suppleant, der ca. en gang om måneden mødes med studielederen, en repræsentant fra underviserne samt studievejlederen for at diskutere dagligdagen på studiet.

Hver klasse indsender punkter til dagsordenen og har dermed direkte indflydelse på og mulighed for at ændre, påvirke og udvikle uddannelsen og uddannelsesstedet på forskellig vis.

Campus Sofiendalsvej

Læs om de forskellige faciliteter på Campus Sofiendalsvej og bliv klogere på alt fra parkering, studieadministration, boghandel, bibliotek, café med videre. Læs også om faglige og sociale tilbud på tværs af UCN.

Studiekalender 2016 - 2018

Hold dig opdateret med studiekalenderen for 2016 - 2018 (PDF) for alle teknologi-uddannelserne.

Campus Sofiendalsvej i AalborgVideoen er udarbejdet af UCN dimittend Malvina Birndtova.