Trænger din matematik til at blive opfrisket?

Har du behov for at få genopfrisket matematikken, før du skal starte på en af UCN's teknologiuddannelser?

UCN tilbyder i august et intensivt kursus i matematik før studiestart. På tre uger kommer du igennem alle de grundlæggende matematiske værktøjer, du skal bruge på dit efterfølgende studie. Undervisningen foregår mandag til torsdag fra kl. 8.30 – 13.00.

Prisen for hele kurset er kr. 2.500,00 (med forbehold for prisændringer).

Vil du være førende i webudvikling? Og ekspert i webteknologier og udvikling af mobil- og webapplikationer?

Er du datamatiker eller multimediedesigner, kan du tage en professionsbacheloruddannelse i webudvikling.

På uddannelsen får du kompetencer til at indgå i design og konstruktion af webapplikationer af alle størrelser. Du lærer at arbejde på tværs af web-teknologier og platforme, og du sikrer dig en viden om analyse og anvendelse af forskellige systemer som eksempelvis databaser og content management systemer.

Som webudvikler kan du få arbejde i f.eks. udviklingsafdelinger i virksomheder eller i konsulent- og softwarefirmaer inden for webområdet eller i it-branchen. Efter nogle års ansættelse kan du også varetage overordnede funktioner i forbindelse med planlægning og arkitektur af komplicerede websystemer.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

1½ år

Sted

Aalborg

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

10 uger

Studiestart

September

Studievejledere

Line Helverskov Horn
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 15 58
lihh@ucn.dk
Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.

Har du spørgsmål?

Uddannelsen i webudvikling er tæt koblet til virkeligheden og lægger i høj grad vægt på praksisnære problemstillinger. Det betyder, at du lærer at løse konkrete opgaver både i den daglige undervisning og under det obligatoriske praktikophold. Undervejs i din praktik skaber du for alvor sammenhæng mellem teori og praksis, og samtidig får du et vigtigt indblik i, hvad branchen efterspørger. Mange får i øvrigt job i deres praktikvirksomhed, når de er færdige med uddannelsen.

"På webudviklingsuddannelsen er vi tit oppe og fortælle de andre om hvad vi har lavet. Fordi vi har forskellige baggrunde og kompetencer er det rigtigt interessant at lære af de andre på studiet. Og når man så selv kan bidrage med nyttig viden er det rigtig tilfredsstillende."

Nicolai Reigstad Rasmussen

Informationsmøder og åbent hus på UCN's adresser.

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere.

Optagelse
- Sådan søger du ind