Vil du være førende i webudvikling? Og ekspert i webteknologier og udvikling af mobil- og webapplikationer?

Er du datamatiker eller multimediedesigner, kan du tage en professionsbacheloruddannelse i webudvikling.

På uddannelsen får du kompetencer til at indgå i design og konstruktion af webapplikationer af alle størrelser. Du lærer at arbejde på tværs af web-teknologier og platforme, og du sikrer dig en viden om analyse og anvendelse af forskellige systemer som eksempelvis databaser og content management systemer.

Som webudvikler kan du få arbejde i f.eks. udviklingsafdelinger i virksomheder eller i konsulent- og softwarefirmaer inden for webområdet eller i it-branchen. Efter nogle års ansættelse kan du også varetage overordnede funktioner i forbindelse med planlægning og arkitektur af komplicerede websystemer.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

1½ år

Sted

Aalborg

Campus

Sofiendalsvej

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

10 uger

Studiestart

September

Tæt på virkeligheden

Uddannelsen i webudvikling er tæt koblet til virkeligheden og lægger i høj grad vægt på praksisnære problemstillinger. Det betyder, at du lærer at løse konkrete opgaver både i den daglige undervisning og under det obligatoriske praktikophold. Undervejs i din praktik skaber du for alvor sammenhæng mellem teori og praksis, og samtidig får du et vigtigt indblik i, hvad branchen efterspørger. Mange får i øvrigt job i deres praktikvirksomhed, når de er færdige med uddannelsen.

Læs om praktik

En studerende fortæller

"På webudviklingsuddannelsen er vi tit oppe og fortælle de andre om hvad vi har lavet. Fordi vi har forskellige baggrunde og kompetencer er det rigtigt interessant at lære af de andre på studiet. Og når man så selv kan bidrage med nyttig viden er det rigtig tilfredsstillende."

Nicolai Reigstad Rasmussen

Læs interview

Studievejledning

Brian Hvarregaard
Faglig studievejleder

Tlf.: 72 69 12 78
brhv@ucn.dk​
Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.