Program og litteratur

Få et overblik over de første dage på dit nye studie

Studiestartsprogammet er tilrettelagt, så det tager hensyn til den særlige situation, vi er i med COVID-19. Der kan dog komme ændringer grundet COVID-19-situationen.

Når du møder ind på campus opfordrer vi dig til at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så vi mindsker smitterisikoen og undgå smittespredning.

Studiestartsprogram

Her kan du finde mødetid og sted for din første studiedag på UCN.

1. september 2020

8.35 - 9.00
Indskrivning foregår i dette tidsrum på Campus Sofiendalsvej. Grundet Corona-reglement er det vigtigt at møde inden for nævnte tidsrum. 

09.15 - 11.45
Introduktion til Campus ved tutorerne
Individuelt program på uddannelsen

11.45
Alle studerende forlader Campus    
Bemærk: Der tages forbehold for ændringer i programmet for studiestartsdagen, og vi råder dig derfor til at tjekke det igen inden den første dag.

Glade tutorer står klar til at vise dig og de øvrige nye studerende vej, når I kommer. Tutorerne er udvalgt til at følge dig i den første tid på dit studie og vil hjælpe med såvel faglig som social introduktion til din nye hverdag.

Litteratur og anden vigtig information

I forbindelse med din studiestart kan du besøge boghandelen på Sofiendalsvej for at købe dine studiebøger. Du er velkommen til at kontakte din studievejleder, hvis du har spørgsmål.

Der er i endnu ikke nogen litteratur- eller bogliste til 1. semester. Hvis listen bliver færdig inden studiestart, vil den blive postet her.