Gå til hoved indhold

Videreuddannelse for pædagoger

Styrk og opdater din faglighed som pædagog. Tag en videreuddannelse på UCN og bliv (endnu) bedre til at at løse de pædagogiske og socialfaglige udfordringer, som du møder i din hverdag. Med en fuld videreuddannelse tilføjer du ny faglig dybde til dit pædagogiske arbejde med børn, unge eller udsatte borgere, som har brug for din støtte og vejledning. Tag et kig på mulighederne, vi tilbyder på UCN, målrettet pædagoger. Vores fleksible studieplaner gør det muligt for dig at fortsætte med at arbejde, mens du studerer.
Vi tilbyder også ...

Videreuddannelse til pædagog

Hvis du ikke er pædagog, men interesseret i at blive det. 

Fuldtid: Pædagoguddannelsen 

Deltid:
Akademiuddannelsen i socialpædagogik
Meritpædagoguddannelsen
Meritpædagog som Sporskifte (for akademikere)

UCNs videreuddannelser målrettet pædagoger

Diplomuddannelse

Den pædagogiske diplomuddannelse

Få nye redskaber til at planlægge, udvikle og løse pædagogiske opgaver inden for didaktik, læring, undervisning, vejledning, formidling og social inklusion.

Diplomuddannelse

Den sociale diplomuddannelse

Videreuddannelsen for dig der arbejder med udsatte borgere. Få ny socialfaglig viden og redskaber. Vælg mellem 9 forskellige specialiseringer eller sammensæt dit eget forløb. 

Akademiuddannelse

Friluftsvejlederuddannelsen

Akademiuddannelsen som friluftsvejleder giver dig viden, færdigheder og kompetencer i arbejdet med vejledning inden for natur og friluftsliv.

Øvrig uddannelse

ICDP

ICDP (International Child Development Programme) er videreuddannelsen, hvor hvor du lærer at optimere udsatte børn og unges udviklingsbetingelser i dagtilbud og skole. 

Øvrig uddannelse

Specialpædagogisk basisuddannelse

Videreuddannelsen til dig, som ønsker at få en teoretisk og praksisrettet indføring i specialpædagogikkens metoder, vilkår, kerneområder og dilemmaer.