IT

Læs om IT-afdelingen eller få hjælp og support

Her på siderne kan du finde al den information, du har brug for, hvad enten du leder efter vejledning, driftstatus eller support:

Om afdelingen

It-afdelingen har ansvaret for University College Nordjyllands samlede it-drift og udvikling. It-afdelingens kerneopgave er at understøtte UCN´s daglige virke ved at levere driftssikre og tidssvarende it-løsninger til både medarbejdere og studerende. It-afdelingen skal samtidig understøtte og facilitere UCN´s fremadrettede udvikling gennem løbende udvikling af it-miljøet i UCN. Dette sker i tæt samarbejde med uddannelserne og administrationen i UCN.

It-afdelingen har mange forskellige arbejdsområder, så for at sikre god prioritering af vores ressourcer, arbejder vi primært ud fra ud fra de opgaver, der registreres i vores HelpDesk. Dette sikrer, at vi bedre kan overskue, registrere og prioritere vores opgaver.

Uanset hvilken type it problem eller opgave der er tale om f.eks. indkøb, netværk, printer eller e-mail, kan du tage kontakt til HelpDesken på 72 69 99 99 eller 9999@ucn.dk. HelpDesken sikrer en struktureret behandling og opfølgning på dine spørgsmål og henvendelser. It-afdelingens kerneydelser er pt.:

Support

It-afdelingens support er pt. under omorganisering i forbindelse med dannelsen af UCN Servicecenter, som er en ny enhed, der samler alt brugervendt service og support. I første omgang er der etableret centre på 4 af UCN’s adresser. Har du spørgsmål vedrørende UCN Servicecenter, kan du kontakte Annemette Jensen.

Hvis du har brug for hjælp til et specifikt produkt, kan du få hjælp gennem vejledninger.

2. Level support 

Til at understøtte UCN Servicecenter etableres der en 2. level supportenhed i UCN It. Enhedens ansvar bliver at understøtte UCN Servicecenter med direkte bistand og assistance med sager, som ikke kan løses direkte ved brugeren. Udskiftning af soft- og hardware hos brugere er ligeledes forankret i denne enhed.

Har du spørgsmål vedrørende 2. level support kan du kontakte Steen Melby

Drift & Infrastruktur

Drift og infrastrukturenheden driver en lang række af UCN´s interne forretningssystemer, netværket, internetliner, overvågning, sikkerhedssystemer mm. Har du spørgsmål vedrørende drift og infrastruktur, kan du kontakte Steen Melby

Digitaliseringsenheden

Digitaliseringsenheden er et nyt initiativ i UCN og it-afdelingen. Enheden skal styrke og koordinere de mange nuværende og kommende digitaliseringsprojekter i UCN. Enheden er under dannelse, og opgaverne bliver:

  • Generel ’overvågning’ af digitaliseringsområdet internationalt som nationalt. 
  • Proaktiv identifikation af potentielle digitaliseringstiltag af relevans for UCN.
  • Projektledelse og -understøttelse af prioriterede digitaliseringsinitiativer.
  • Udvikle og dokumentere metoder til anvendelse ved digitaliseringsprojekter ved UCN/Fællesadministrationen.
  • Skabe sammenhæng i system og procesportefølje, herunder informationsarkitektur.
  • Udvikling og konsolidering af middleware mv. (infrastruktur)
  • Lokal udvikling og vedligehold af mindre applikationer.
  • Øvrige opgaver af relevans for understøttelse af digitaliseringsindsatsen ved UCN.
     

Kopi og print

Brug for hjælp til IT?

IT Helpdesk


Tlf. 72 69 99 99
9999@ucn.dk

Telefontid:
Mandag - fredag kl. 8-15

Online: 9999.ucn.dk

Følg os på LinkedIn

Følg UCN på Facebook

IT Helpdesk

IT-vejledninger

Ledige stillinger