Gå til hoved indhold
Akademimodul
Akademiuddannelsen i HR

På faget Rekruttering får du kompetencer til at arbejde professionelt med rekruttering i din virksomhed.

Du får konkrete værktøjer til, hvordan du planlægger og gennemfører en rekrutteringsproces i forhold til både jobanalyse, udvælgelse og integration af nye medarbejdere.

Du lærer også, hvordan du rekrutterer den rette medarbejder og hvordan du fastholder dygtige medarbejdere.

Målgruppe

Faget retter sig både mod HR-medarbejdere og ledere, der begge har en central rolle i rekrutteringsprocesser. Forløbet henvender sig til såvel grønne som garvede rekruttører. Det er vores erfaring, at man inden for rekrutteringsdisciplinen aldrig bliver helt færdig med at lære, og at der for alle vil være nye vinkler at se opgaven ud fra.

For virksomheden kan der ligge en pointe i at lade såvel HR-medarbejdere og ledere gennemgå forløbet, da et positivt samspil mellem HR-funktionen og linjefunktionerne kan have afgørende betydning for rekrutteringskvaliteten.

Det er også muligt at arrangere forløbet i en tilpasset version for en virksomhed eller en afdeling.

Det lærer du om

På faget arbejder du primært med rekruttering ud fra din egen dagligdag og din egen virksomhedskontekst. Du får blandt andet viden og forståelse for:

  • Hele rekrutteringsprocessen fra behovsafdækning, udvælgelse, kontrakt og onboarding af nye medarbejdere
  • Træning i samtaler og spørgeteknikker
  • Anvendelse af personprofiler og test.

Det kan du når du er færdig

Med faget får du;

  • overblik over rekrutteringsprocessen fra A-Z og kan vurdere vigtigheden af de enkelte punkter i forhold til netop din praksis
  • konkrete værktøjer og teknikker, som du umiddelbart kan tage i anvendelse i dine egne rekrutteringsopgaver
  • kompetencer til professionelt at kunne varetage rekrutteringsopgaver i din virksomhed i et hensigtsmæssigt samspil med de øvrige involverede

Praksisnær uddannelse

På fagmodulet Rekruttering arbejdes deltager-, praksis- og procesbaseret, hvorfor der veksles mellem undervisning med inddragelse af dig og de øvrige deltagere, individuel og fælles refleksion samt case arbejde. Du vil som deltager opleve at blive støttet i at iagttage og kommunikere nye perspektiver og handlemuligheder.

På faget arbejder du primært med rekruttering ud fra din egen dagligdag og din egen virksomhedskontekst. Der vil være rig mulighed for sparring med underviser og dine medstuderende.

For UCN act2learn er det af stor væsentlighed, at læring ikke er hengemt viden på papir, men i stedet skal læring ligge aktivt i oplevelsen og indlevelsen fra konsulenterne og deltagerne. Derfor arbejder vi ud fra en læringsfilosofi om, at du som deltager lærer bedst, når du bliver direkte inddraget gennem handling.

Læs mere om modulet

Tilmeld dig

Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.

Aalborg SV
Fysisk fremmøde
Dag

Aalborg SV
Fysisk fremmøde
Dag

Få vejledning og mere at vide

Mette Frænde Andersen

Administrativ medarbejder

E-mail:
mta@ucn.dk
Telefon:
72691721

Pia Lindkvist Knærkegaard Pedersen

Faglig vejleder

Telefon:
72691667

Få seneste nyt fra UCN act2learn Erhverv

Nyhedsbrev til det nordjyske erhvervsliv. Få ny viden, inspiration og gode råd og bliv opdateret på relevante kurser og videreuddannelser, webinarer og arrangementer.

Udkommer 4-6 gange om året.