Gå til hoved indhold
Diplommodul
Den pædagogiske diplomuddannelse

Hvad får du ud af modulet?

De særlige forudsætninger til eksamenspakken kombineret med en bestået eksamen giver dig kompetencer til bl.a. at kunne indgå i det tværprofessionelle og/eller tværsektorielle samarbejde med inddragelse af netværk omkring børn, unge og voksne med komplekse kommunikationsbehov. Du opnår viden om grundlæggende kommunikationsteori, herunder samspil og kommunikation i et socio-kognitivt perspektiv samt viden om supplerende, støttende kommunikationsformer, herunder viden om understøttende it-programmer, arbejdsformer, metoder, hjælpemidler og materialer i forhold til udvikling, habilitering og kompensation. Og du kan reflektere over kommunikative vanskeligheder set i et livsperspektiv i relation til deltagelse i sociale sammenhænge, familieliv, eventuel uddannelse, fritidsliv eller arbejde.

Modulets særlige forudsætningskrav og arbejdsbelastning

Eksamenspakken Komplekse kommunikationsindsatser vedrørende mennesker med funktionsnedsættelser henvender sig til dig, der inden for det seneste år, har gennemført og bestået den nationale grunduddannelse - NGU (i alt fire moduler).

Arbejdsbelastningen for eksamenspakken Komplekse kommunikationsindsatser vedrørende mennesker med funktionsnedsættelser udgør 45 % af den arbejdsbelastning, som studerende uden særlige forudsætninger må påregne for et modul på 10 ECTS-point

Læs mere om modulet

Tilmeld dig

Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.

Få besked om fremtidige datoer

Der er i øjeblikket ingen planlagte datoer for dette forløb. Udfyld formularen, hvis du vil have besked, når vi har fastsat nye datoer.

Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Tak for din interesse

Tak for din interesse i forløbet. Du hører fra os, når der igen er fastsat nye datoer. 

Få vejledning og mere at vide

Tina Bülow Pedersen

Administrativ medarbejder

E-mail:
TBP@ucn.dk
Telefon:
72691722

Få seneste nyt fra UCN act2learn Pædagogik og Læring

Nyhedsbrev til skole- og dagtilbudsområdet, hvor du kan holde dig opdateret på ny viden inden for henholdsvis pædagogik og læring. Tilmeld dig det nyhedsbrev - Dagtilbud eller Skole - der er relevant for dig og modtag opdateringer på kurser, videreuddannelser og arrangementer. 

Udkommer 2-4 gange om året.