Gå til hoved indhold
Diplommodul
Den pædagogiske diplomuddannelse

I det pædagogiske arbejde er de relationer, vi indgår i, særdeles betydningsfulde og sommetider afgørende for børn og unges trivsel, læring og alsidige udvikling.

Hvad får du ud af uddannelsen?

Du opkvalificerer din viden, faglighed og personlige kompetencer i forhold til generel pædagogik og relationsarbejde i praksis. Med brugerperspektivet som centralt omdrejningspunkt, lærer du at indtage og inddrage andre perspektiver. Du opøver ligeledes specifikke metoder og tilgange, der kan understøtte både den personlige og kulturelle tilgang til dit daglige pædagogiske arbejde.

Målgruppe

Modulet retter sig mod pædagoger, lærere og andre professioner der dagligt indgår i relationer med børn, unge, voksne og familier i en pædagogisk kontekst. Dette indebærer eksempelvis praksisområder som daginstitutioner, tilbud for børn, unge og voksne med psykiske eller fysiske funktionsnedsættelser, skoler, SFO eller døgninstitutioner.

Hvordan arbejder vi på uddannelsen?

UCN act2learn vægter i undervisningen, at du bliver udfordret i at perspektivere din praksis gennem en teoretisk optik. Undervisningen er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem oplæg fra underviseren, gruppebaserede diskussioner/øvelser samt individuelle studier og refleksioner.

Du afslutter modulet med en prøve.

Hvad arbejder du med på uddannelsen?

Du arbejder med at forstå, hvilke rammer der opsættes for pædagogisk arbejde, og hvilken betydning disse har. Vi stiller skarpt på den pædagogiske profession og kompetenceudvikling. De relationelle og kommunikative processer er i fokus, ligesom vi arbejder med specifikke praksisrettede metoder, som er anvendelige for dig i din praksis.

Læs mere om modulet

Tilmeld dig

Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.

Aalborg SØ
Fysisk fremmøde
Dag

Få vejledning og mere at vide

Tina Bülow Pedersen

Administrativ medarbejder

E-mail:
TBP@ucn.dk
Telefon:
72691722

Få seneste nyt fra UCN act2learn Pædagogik og Læring

Nyhedsbrev til skole- og dagtilbudsområdet, hvor du kan holde dig opdateret på ny viden inden for henholdsvis pædagogik og læring. Tilmeld dig det nyhedsbrev - Dagtilbud eller Skole - der er relevant for dig og modtag opdateringer på kurser, videreuddannelser og arrangementer. 

Udkommer 2-4 gange om året.