Gå til hoved indhold
Diplommodul
Den pædagogiske diplomuddannelse

Ønsker du at vide mere om, hvilke forudsætninger disse forstyrrelser giver for individets muligheder for udvikling og trivsel, og hvordan disse muligheder kan optimeres gennem en kvalificeret pædagogisk indsats?

Så henvender dette modul sig til dig.

Hvad får du ud af modulet?

På modulet får du en grundlæggende viden om forskellige former for og årsager til socialkognitive udviklingsforstyrrelser, og hvilke forudsætninger det giver individet for udvikling og trivsel. På denne baggrund vil du kunne indhente information, beskrive, analysere og vurdere læringsdifferentierede indsatser, der retter sig mod at øge trivsel og læring i en positiv retning for individer med udviklingsforstyrrelser af forskellig art.

Du vil efter endt modul både have redskaber til at kvalificere din egen praksis, men også til at kunne indgå i tværfaglige samarbejder omkring individer med socialkognitiv udviklingsforstyrrelser. 

Hvad arbejder vi med på modulet?

På modulet arbejder vi med relevant teori samt forskningsbaseret viden om social - kognitive udviklingsforstyrrelser. Områdets teori og viden sætter vi i relation til familie, uddannelse, fritid og arbejde i et livsperspektiv for individer med udviklingsforstyrrelser. I denne sammenhæng arbejder vi med, hvordan specialpædagogiske metoder, materialer og hjælpemidler kan understøtte individets muligheder for udvikling, læring og trivsel.

Hvordan arbejder vi på modulet?

På UCN act2learn vægtes det højt, at du får sat din egen praksis i spil og perspektiveret i forhold til teorierne. Undervisningen foregår som en vekselvirkning mellem oplæg fra underviseren, aktiviteter hvor du som studerende mere aktivt skal indgå i dialog og/eller gruppearbejde og selvstændigt studiearbejde og refleksion.

Læs mere om modulet

Tilmeld dig

Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.

Aalborg SØ
Fysisk fremmøde
Dag

Aalborg SØ
Fysisk fremmøde
Dag

Få vejledning og mere at vide

Tina Bülow Pedersen

Administrativ medarbejder

E-mail:
TBP@ucn.dk
Telefon:
72691722

Få seneste nyt fra UCN act2learn Pædagogik og Læring

Nyhedsbrev til skole- og dagtilbudsområdet, hvor du kan holde dig opdateret på ny viden inden for henholdsvis pædagogik og læring. Tilmeld dig det nyhedsbrev - Dagtilbud eller Skole - der er relevant for dig og modtag opdateringer på kurser, videreuddannelser og arrangementer. 

Udkommer 2-4 gange om året.