Gå til hoved indhold
Diplommodul
Diplomuddannelsen i erhvervspædagogik

På dette valgmodul er elevers og kursisters deltagerforudsætninger omdrejningspunktet for arbejdet med udvikling af din pædagogiske praksis.

Vil du blive bedre til at indtænke den enkeltes elev eller kursists forudsætninger og behov når det handler om undervisning og andre læringsaktiviteter?

På dette valgmodul er elevers og kursisters deltagerforudsætninger omdrejningspunktet for arbejdet med udvikling af din pædagogiske praksis.

Hvad får du ud af modulet

Modulet er relevant for dig, der har erfaring med erhvervspædagogik, f.eks. som lærer på en erhvervsskole, et AMU-center mv., eller ønsker at kvalificere dig til det til.
Modulet har til formål at udvikle og styrke din tilgang og forståelse for og af elever og kursister på erhvervsuddannelser. 

Fagligt indhold

På modulet får du, blandt andet, indsigt i forskellige forudsætninger unge og voksne har med sig, og som har betydning for deres deltagelsesmuligheder i undervisningen på erhvervsrettede uddannelser. For at skabe de bedste læringsforudsætninger for dine elever og kursister, er du nødt til at forstå dem. Du vil få viden om, hvordan man kan øge elevers og kursisters trivsel i undervisningen, stilladsere og differentiere således at forskelligheder sættes i spil, og samtidig skabe rammen for deltagelsesmuligheder.  

Derfor er der et fagligt fokus på:  

  • Ungdoms- og voksenkultur
  • Eksekutive funktioner og diagnoseviden 
  • Inkluderende læringsmiljø – faglig og socialt 
  • Selvregulering, motivation og mestring 
  • Lærerrollens mange facetter 

Desuden har vi også et fokus på refleksion over, hvad deltagernes forudsætninger har af betydning for din egen praksis, og hvordan du kan inkorporere din nye viden i dit arbejdsliv. 

Læs mere om modulet

Tilmeld dig

Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.

Aalborg SØ
Fysisk fremmøde
Deltid
Dag

Få vejledning og mere at vide

Mia Glerup Gjørtz

Kontorelev

E-mail:
mgg@ucn.dk
Telefon:
72690408

Jette Andreasen

Studievejleder

Åben studievejledning tirsdag og torsdag kl. 9.00-15.00.