Gå til hoved indhold
Diplommodul
Diplomuddannelsen i erhvervspædagogik

Modulet henvender sig til dig, der arbejder – eller gerne vil arbejde - som underviser på en erhvervsskole fx en arbejdsmarkedsuddannelse, en SOSU-skole eller et AMU-center.  

Hvad får du ud af modulet?

På forløbet lærer du, hvordan du kan bruge digitale teknologier i undervisningen på de erhvervsrettede uddannelser. Du får indblik i koblingen mellem didaktik, læring og teknologi og redskaber til at arbejde med digitale teknologier i et didaktisk og læringsteoretisk perspektiv. Forløbet klæder dig på til at kunne håndtere de digitale teknologier, og du får redskaber til at udvikle, tilrettelægge og evaluere digitale forløb rettet mod forskellige elevgrupper.

Med dine nye kompetencer kan du tilrettelægge og gennemføre differentieret undervisning med udgangspunkt i digitale teknologier. Du kender til de relevante digitale teknologier, og du ved, hvornår og hvordan du med fordel kan bruge dem som et pædagogisk redskab i din undervisning. 

Fagligt indhold

Uddannelsesforløbet sætter spot på håndtering af digitale teknologier og udvikling af digitale forløb rettet mod forskellige elevgrupper. Hvordan kan du som underviser anvende it i forbindelse med gennemførelse og evaluering af din undervisning? Og hvordan anvendes it som pædagogisk redskab, fx til differentieret undervisning? 

De centrale temaer på modulet er: 

  • It-didaktik 
  • Teknologiforståelse i den digitale erhvervsskole 
  • Flipped learning 
  • Learning management system (LMS) 
  • Virtuelle læringsfællesskaber
  • Digital dannelse og webetik 

Læs mere om modulet

Tilmeld dig

Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.

Aalborg SØ
Blended learning
Deltid
Dag

Aalborg SØ
Blended learning
Deltid
Dag

Få vejledning og mere at vide

Jette Andreasen

Studievejleder

Telefon:
72691735

Mia Glerup Gjørtz

Kontorelev

E-mail:
mgg@ucn.dk
Telefon:
72690408