Gå til hoved indhold
Kursus
Kursus

Kurset er for dig, der skal i gang med en diplomuddannelse og gerne vil forberede dig inden opstart.

Både du og din arbejdsplads kan opnå stort udbytte af dette kursus. Du vil få bedre forudsætninger for din deltagelse på diplomuddannelsen, fx vil du lære hvordan du hurtigere kan tilegne dig ny viden, som kan omsættes i praksis. 

Forløbet er udviklet på baggrund af tidligere erfaringer med opstartskursus inden diplomuddannelse. Således arbejdes der med følgende temaer:

  • Studieteknik
    Du vil lære at læse hurtigere og lære hvordan du bedre husker, det du læser, hvordan du laver gode notater og planlægger dit studie.

  • Videnskabsteori
    Du vil forstå, hvad videnskabsteori er og hvordan det kan anvendes, bl.a. i opgavesammenhæng.

  • Akademisk skrivning
    Du vil opnå viden om, hvad det vil sige at skrive akademisk. Desuden vil du blive introduceret til forskellige metoder, du kan anvende i opgavesammenhæng samt forskellige måder at bygge en opgave

Læringsdesign

Forløbet gennemføres som online kursus, med fast tilknyttet underviser. Forløbet er opbygget op om 5 livestreams at en times varighed. På disse livestreams går vi i dybden med de enkelte temaer for kurset. For at kunne gå i dybden på kun en time er det afgørende at hver kursist har læst materiale, set video og arbejdet med refleksionsopgaverne til det enkelte tema. Den faste underviser på forløbet vil også fungere som vejleder undervejs, så du får støtte ift. at sikre din læringsprogression.   

Læs mere om modulet

Tilmeld dig

Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.

Få besked om fremtidige datoer

Der er i øjeblikket ingen planlagte datoer for dette forløb. Udfyld formularen, hvis du vil have besked, når vi har fastsat nye datoer.

Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Tak for din interesse

Tak for din interesse i forløbet. Du hører fra os, når der igen er fastsat nye datoer. 

Få vejledning og mere at vide

Camilla Brogaard Hansen

Administrativ medarbejder

E-mail:
cah@ucn.dk
Telefon:
72690409

Jette Andreasen

Studievejleder

Åben studievejledning tirsdag og torsdag kl. 9.00-15.00.

Få seneste nyt fra UCN act2learn Ledelse og Organisation

Nyhedsbrevet byder på overblik over aktuelle moduler og kurser, ligesom du bliver præsenteret for gode råd til dit arbejde og kan læse om andre kursister og studerendes erfaringer med at tage uddannelse hos UCN act2larn inden for ledelse og organisation.

Nyhedsbrevet udkommer 4-6 gange om året.