Gå til hoved indhold

Øvrig uddannelse

Den akkrediterede bestyrelses­­uddannelse

Uddannelse, ledelse, indsigt og sund dømmekraft er nødvendigt for værdiskabende bestyrelsesarbejde.

UCN act2learn har på den akkrediterede bestyrelsesuddannelse samlet nogle af landets bedste og mest kompetente undervisere og eksperter. På uddannelsen er der bl.a. et indlæg af Ph.d., professor, forfatter og foredragsholder Steen Hildebrandt, der omhandler værdiskabelse i praksis. Steen Hildebrandt er bl.a. medforfatter på bogen: Professionelt Bestyrelsesarbejde – hele året!

På uddannelsen vil du møde flere eksperter, der vil holde spændende oplæg baseret på deres ekspertviden og de krav, vilkår og kriterier, der stilles til det professionelle bestyrelsesarbejde.

Der vil være indlæg af advokat Christian Norup Hostrup, Advokathuset Vingaardshus, der er specialist inden for erhvervsret. CEO og founder Allan Mørch, AskCody® giver i samarbejde med advokat og partner Christian Løth Mortensen, Hovmøller & Thorup et indblik i kompleksiteten samt gældende praksis i forbindelse med salg af virksomhed. Partner Morten Mortensen, MOMENTUM gennemgår opkøbs-/salgsprocessen i praksis.

Jesper Panduro, tidligere ejer af Skagerak deler sine perspektiver på bæredygtighed i praksis. statsautoriseret revisor og partner Henrik Bjørn, Beierholm har et oplæg om samarbejde mellem bestyrelse og revisor samt de opgaver og ansvar, der påhviler bestyrelsen omkring selskabets økonomi.

Digital Seniorrådgiver og partner Simon Brøndum Jensen, Combine giver dig et indblik i, hvordan digital transformation gennemføres i praksis, og Ph.d. Kenneth Cortsen introducerer dig til strategiarbejde i bestyrelsen. Områdechef Thomas Fisker Nielsen holder et oplæg vedrørende strategisk forretningsudvikling.

Partner Jørgen Ulrik Jensen, Pluss Leadership giver et oplæg om bestyrelsens sammensætning, og Chief Operating Officer Naja Lyngholm Skovlyk, Norlys deler sine perspektiver om diversitet i bestyrelsen.

Professionel bestyrelsesformand Claus Christensen holder oplæg omkring formandens rolle, og direktør og indehaver Torben Simonsen, PlusPart holder et oplæg om bestyrelsens rolle i praksis.

Lektor Steffen Holme Helledie tager dig igennem FN´s 17 verdensmål og forretningsudvikling i et strategisk perspektiv. Direktør og rådgiver Esben Lind, Publicity holder oplæg om krisehåndtering og kommunikation.

Velkommen til den akkrediterede bestyrelsesuddannelse, der afvikles i motiverende omgivelser på Kunsten Museum of Modern Art Aalborg. Direktør Lasse Andersson byder velkommen til Kunsten og deler sit perspektiv på, om kunst og Kunsten er en business case.

Uddannelsen forløber over 7 undervisningsdage og indeholder:

Hvad siger andre om forløbet?

Målgruppe

Den akkrediterede bestyrelsesuddannelse er både for dig, der allerede sidder i en bestyrelse - og for dig der forventer at komme til det. Uanset hvad vil du få viden, så du kan udvikle din egen praksis inden for bestyrelsesarbejdet.

Eksamen

Du afslutter uddannelsen med en mundtlig eksamen, der tager udgangspunkt i en kort skriftlig opgave.

Den Akkrediterede Bestyrelsesuddannelse er baseret på de to akademimoduler Grundlæggende bestyrelsesansvar og Udvidet bestyrelsesansvar.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig ved at klikke på modulet nedenfor.

Få vejledning og mere at vide

Anja Skou Jacobsen

Salgs- og forretningsudvikler

Få seneste nyt fra UCN act2learn Erhverv

Nyhedsbrev til det nordjyske erhvervsliv. Få ny viden, inspiration og gode råd og bliv opdateret på relevante kurser og videreuddannelser, webinarer og arrangementer.

Udkommer 4-6 gange om året.