Gå til hoved indhold

Øvrig uddannelse

Værdig ældrepleje

Få redskaber til at lede forandringer og forbedringer for at styrke værdigheden i jeres ældrepleje. Modulet er gratis og udbydes af UCN act2learn på vegne af Videnscenter for værdig ældrepleje i Sundhedsstyrelsen.

Kender du til omsorgstræthed og en hård tone blandt medarbejderne? Er det svært at sætte værdighed i ældreplejen på dagsordenen i dagligdagen? På modulet Værdig ældrepleje styrker dine relationelle, fagprofessionelle og ledelsesmæssige kompetencer med fokus på værdighed i ældreplejen.

Hvad får du ud af modulet?

På modulet bliver du klædt på til at gå forrest i forandringsprocesser med fokus på større værdighed i ældreplejen, bl.a. gennem et gennemgående arbejde med forbedringsmodellen.

Du får også redskaber til at:

  • Se nærmere på din ledelsesfaglige rolle og tilgang til medarbejderne
  • Lede og facilitere refleksionsprocesser i daglige mødeflader og læringsrum, som f.eks. beboerkonferencen
  • Forebygge omsorgstræthed og forrået tone blandt medarbejdere
  • Arbejde med personcentreret ledelse af medarbejdere som forudsætning for borgerens trivsel
  • Skabe en åben læringskultur, hvor medarbejderne føler sig trygge i at dele og drøfte gode og dårlige erfaringer i relation til værdig ældrepleje

Hvem henvender modulet sig til?

Diplommodulet er for dig, der fungerer som leder, mellemleder, udviklingssygeplejerske eller nøgleperson på ældre- og demensområdet fx på et plejehjem, i hjemmeplejen, på midlertidige ophold eller aktivitetscentre. Eller for dig som er medarbejder og har en særlig rolle i forhold til at varetage faglige udviklingsopgaver i tæt samarbejde med ledelsen.

Realkompetencevurdering

Din erfaring tæller også som adgangsbillet til uddannelsen. Hvis du ikke umiddelbart opfylder adgangskravene til uddannelsen, kan du måske alligevel blive optaget i kraft af din viden og erfaring fra arbejde, uddannelses- og fritidsaktiviteter. Det bliver afgjort ved en realkompetencevurdering

Få vejledning og mere at vide

Charlotte Nielsen

Administrativ medarbejder

Telefon:
72691676

Karen Marie Juhl Nielsen

Konsulent

E-mail:
kjn@ucn.dk
Telefon:
72691752

Få seneste nyt fra UCN act2learn Sundhed og Social

Nyhedsbrevet, hvor du får ny, opdateret viden om sundhedsfaglige og socialfaglige emner. Tilmeld dig og modtag nyt om efteruddannelse og arrangementer indenfor bl.a. socialt arbejde, sundhed og pleje.

Udkommer 4-6 gange om året.