Projektledelse for ledige

Få værktøjer til at lede projekter på en effektiv måde

Kan du lide at skabe forandringer - at trække i trådene og have ansvaret og rollen som organisator - er faget Projektledelse interessant for dig.

Her får du ikke alene den teoretiske ballast med teori og metoder inden for projektledelse og projektstyring. Du får også praktiske redskaber til at sammensætte og udvikle projektgrupper, til at vurdere ledelsesmæssige problemer fra hverdagen og vælge de bedste løsninger. Du får forståelse for værdien af netværk og lærer at etablere og udnytte dem.

  • Projektledelse
  • Projektstyring
  • Agile projektformer ​
Online videreuddannelsesforløb
Dette forløb udbydes som online videreuddannelse i foråret 2020.

Vores online videreuddannelse er en blanding af selvstudie og virtuel deltagelse med fastlagte, online mødetidspunkter. Selvstudier giver masser af fleksibilitet i hverdagen, men kræver også lidt selvdisciplin, da det forventes, at du læser det udleverede teoretiske materiale og løser de opgaver, der stilles mellem de virtuelle kursusgange.

Du skal have adgang til en stabil internetforbindelse og en computer, som enten har indbyggede højtalere og mikrofon eller et headset. Vi anbefaler klart et headset, da det giver den bedste kommunikation for både deltager og underviser.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset henvender sig til ledige, som ønsker at arbejde som fx projektleder eller projektassistent, og som ønsker en kompetencegivende og internationalt godkendt projektlederuddannelse på sit CV.

Få uddannelsen betalt via Jobcentret

Hvis du er ledig og har du ret til en jobplan, kan du få uddannelsen betalt via Jobcenteret. Uddannelsen findes på den regionale positivliste.

Opsummering

Pris
kr. 10.000,00 ekskl. moms

Sted
UCN act2learn
Sofiendalsvej 60
9200 Aalborg SV

Omfang
7 undervisningsdage kl. 8:30-15:30

Point
10 ECTS

Optagelseskrav
En faglig grunduddannelse eller to års erhvervserfaring.

Start
11.08.2020

Slut
21.09.2020

Tilmeldingsfrist
13.07.2020

Tidspunkt
11.8 + 18.8 + 25.8 + 1.9 + 2.9 + 10.9
Vejledning 14.9
Eksamen 21.9

Kontakt

Camilla Baun Winther
Kursussekretær

72 69 16 93
cmb@UCNact2learn.dk

Erhverv