Vil du være med til at styre processen på en byggeplads? Og samarbejde med mange forskellige fag og specialister?

Med en uddannelse som byggetekniker er du kvalificeret til i samarbejde med andre at planlægge og varetage teknisk administrative opgaver inden for bygge- og anlægsarbejder samt produktion af byggekomponenter.

På uddannelsen lærer du blandt andet om projektstyring, konstruktion og projektering, bygge- og anlægsproduktion samt byggelovgivning og ansøgning om byggetilladelse.

Som byggetekniker arbejder du typisk hos entreprenører, byggevareproducenter og i håndværksfirmaer. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med bl.a. ingeniører, arkitekter og håndværkere omkring byggeriet.

UCN-adresse
Aalborg: Sofiendalsvej 60

Varighed

2 år

Sted

Aalborg

Campus

Sofiendalsvej

Sprog

Dansk
Engelsk

Praktik

10 uger

Studiestart

September og februar


Tæt på virkeligheden

Uddannelsen til byggetekniker er tæt koblet til den virkelige verden. Vi har et godt samarbejde med erhvervslivet, og som studerende vil du derfor løbende gennem studiet prøve dine kompetencer af sammen med virksomheder og institutioner. Det foregår på flere måder, bl.a. via praktikophold og udviklingsprojekter.

Læs om samarbejde

En studerende fortæller

"I løbet af byggeteknikeruddannelsen er man på ekskursionsture til virksomheder og byggepladser, så man får set tingene live og får en fornemmelse af, hvordan tingene foregår, når man kommer ud i virkeligheden."

Bjørn René Olsen Jensen

Læs interview

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til byggetekniker på UCN.

Studievejledning

Gitte Carstens
Generel studievejleder
Teknologi
Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Kontaktperson for alle teknologi-uddannelser.

Bjarne Sørensen
Studievejleder

Tlf. 72 69 15 04
bjs@ucn.dk