Gå til hoved indhold
Akademimodul
Akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion

Introduktion

På forløbet Værdikæden i praksis bliver du klogere på, hvordan virksomheder kan arbejde med innovation, produktudvikling og produktion i forhold til kundebehov - både i egen værdikæde og på tværs af forsyningskæden.

Du lærer om betydningen af koordinering og organisering af opgaverne i værdikæden og forsyningskæden, og du får viden om digitale muligheder for optimering og automation i processerne.

Modulet er en del af akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion. Du kan vælge at tage hele uddannelsen eller blot at følge dette modul.

Hvad får du ud af forløbet?

Med dine nye kompetencer kan du arbejde med forretningsudvikling. Du kan analysere og vurdere din virksomheds forretningsprocesser. Du har viden om produktlivscyklus, innovation og produktudvikling, og du forstår produktionsprocesser og –styring. Du har således redskaber til at komme med optimeringsforslag til både værdikæde og forsyningskæde.

Du har også redskaber til at måle og indsamle data og følge op på processer og maskiner, og du har kendskab til de værktøjer, man kan bruge til digitalisering og automatisering i virksomhedens værdi- eller forsyningskæde.

Hvem henvender modulet sig til?

Forløbet henvender sig til dig, som gerne vil involveres, når virksomheden skal optimere eller automatisere processer og skabe værdi på tværs af værdikæden.

Fagligt indhold

På forløbet arbejder du med forretningsudvikling og forretningsprocesser med udgangspunkt i kundernes behov.

Du beskæftiger dig bl.a. med:

  • forretningsprocesser i værdi- og forsyningskæder
  • digitalisering i værdi- og forsyningskæden
  • forretningsforståelse og sammenhæng til salg, indkøb, lager og økonomi
  • udviklingsprocesser og produktionsprocesser

Hvordan arbejder vi på modulet?

Hos UCN act2learn lægger vi vægt på, at du bliver trænet i at udvikle dig teoretisk og i din professionelle praksis. Du får værktøjer, som du kan bruge i dit daglige arbejde fra dag ét. Derfor bliver du udfordret til at sætte dine egne erfaringer i spil og omsætte den præsenterede teori til din praksis.

Undervisningen er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem almindelig undervisning, diskussioner i grupper og plenum, casearbejde og individuelle studier og refleksioner.

Læs mere om modulet

Tilmeld dig

Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.

Aalborg SV
Fysisk fremmøde
Dag

Få vejledning og mere at vide

Camilla Baun Winther

Administrativ medarbejder

E-mail:
CMB@ucn.dk
Telefon:
72691693

Line Tellefsen

Faglig vejleder

E-mail:
lte@ucn.dk
Telefon:
72691744

Få seneste nyt fra UCN act2learn Erhverv

Nyhedsbrev til det nordjyske erhvervsliv. Få ny viden, inspiration og gode råd og bliv opdateret på relevante kurser og videreuddannelser, webinarer og arrangementer.

Udkommer 4-6 gange om året.