Gå til hoved indhold
Akademimodul
Akademiuddannelsen i økonomi- og ressourcestyring

På dette modul får du omsat den opnåede teoretiske viden fra modulet 'Erhvervsøkonomi' til praktisk anvendelse. Du lærer om sammenhængene mellem de teoretiske modeller og den reelle praksis inden for økonomistyring. Herunder totalbudgettets bestanddele, anvendelsen af nøgletal som styringsværktøj, intern budgetopfølgning og intern økonomirapportering i forhold til forskellige interessenter. Herudover lærer du også om sammenhængene mellem teori og investerings- og finansieringsbeslutninger i praksis.

Du får kompetencerne til at udarbejde et periodeopdelt resultat-, balance- og likviditetsbudget. Du lærer at beskrive budgetforudsætninger samt budgettets realisme og usikkerhed. Du lærer at definere relevante Key Performance Indicators for virksomheden, og udarbejde en detaljeret budgetkontrol med årsagsforklaringer. Herudover lærer du at vurdere forskellige former for økonomirapportering og udarbejde beslutningsgrundlag for investerings- og finansieringsforslag.

På modulet får du kompetencer indenfor:

  • Budget og budgetkontrol
  • Intern økonomirapportering
  • Investering og finansiering

Du kan tage modulet som selvstændig efteruddannelsen, eller det kan indgå som et valgmodul på en samlet akademiuddannelse i økonomi- og ressourcestyring.

Læs mere om modulet

Tilmeld dig

Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.

Aalborg SV
Blended learning
Aften

Aalborg SV
Hybrid
Dag

Få vejledning og mere at vide

Mette Frænde Andersen

Administrativ medarbejder

E-mail:
mta@ucn.dk
Telefon:
72691721

Pia Lindkvist Knærkegaard Pedersen

Faglig vejleder

Telefon:
72691667

Få seneste nyt fra UCN act2learn Erhverv

Nyhedsbrev til det nordjyske erhvervsliv. Få ny viden, inspiration og gode råd og bliv opdateret på relevante kurser og videreuddannelser, webinarer og arrangementer.

Udkommer 4-6 gange om året.