Gå til hoved indhold
Akademimodul
Akademiuddannelsen i økonomi- og ressourcestyring

På dette modul lærer du om virksomhedernes generelle anvendelse af regneark til problemløsning, om opbygning af økonomiske modeller, om dataindsamling, -validering, -analyse og –vurdering, samt statistisk analyse inden for økonomistyring. Du lærer at anvende regneark til at analysere og vurdere dataudtræk fra virksomhedens økonomisystemer, samt anvende regneark til løsning af mindre statistiske opgaver. Du får kompetencerne til at opbygge konkrete økonomiske modeller.

Gennem modulet får du kompetencer til at tage del i virksomhedens anvendelse af regneark til løsning af økonomiske og ledelsesmæssige problemstillinger. Du lærer om brug af regneark til løsning af opgaver indenfor:

  • Økonomiske modeller
  • Dataanalyse
  • Økonomisk statistik

Du kan tage modulet som selvstændig efteruddannelsen, eller det kan indgå som et valgmodul på en samlet akademiuddannelse i økonomi- og ressourcestyring.

Læs mere om modulet

Tilmeld dig

Vi udbyder forløbet på nedenstående tidspunkter.

Få besked om fremtidige datoer

Der er i øjeblikket ingen planlagte datoer for dette forløb. Udfyld formularen, hvis du vil have besked, når vi har fastsat nye datoer.

Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. 

Tak for din interesse

Tak for din interesse i forløbet. Du hører fra os, når der igen er fastsat nye datoer. 

Få vejledning og mere at vide

Mette Frænde Andersen

Administrativ medarbejder

E-mail:
mta@ucn.dk
Telefon:
72691721

Pia Lindkvist Knærkegaard Pedersen

Faglig vejleder

Telefon:
72691667

Få seneste nyt fra UCN act2learn Erhverv

Nyhedsbrev til det nordjyske erhvervsliv. Få ny viden, inspiration og gode råd og bliv opdateret på relevante kurser og videreuddannelser, webinarer og arrangementer.

Udkommer 4-6 gange om året.