Kom til åbent hus - onsdag den 7. juni

Onsdag den 7. juni kl. 16.00 – 18.00 kan du komme til åbent hus og høre mere om uddannelsen. Det foregår på Hobrovej 85, 9000 Aalborg.

Kan du lide kundekontakt og salg? Og drømmer du om en karriere indenfor den finansielle sektor?

Finansøkonomuddannelsen er en to-årig uddannelse, som giver et bredt fundament i forhold til at varetage opgaver i finansielle virksomheder. Mange finansøkonomer får job i pengeinstitutter som privatrådgivere eller erhvervsrådgivere. Andre får ansættelse hos ejendomsmæglere, forsikringsselskaber eller ejendomsadministrationsselskaber.

På uddannelsen lærer du om mange aspekter af det finansielle marked, og du får en grundlæggende forståelse for økonomiske forhold og sammenhænge. Du lærer også at kommunikere og opbygge salgssamtaler, der er en vigtig del af opgavevaretagelsen i finansielle virksomheder.  

Undervejs kommer du i praktik, som ofte er vejen til første job, når du bliver færdiguddannet. Mange finansøkonomer videreuddanner sig enten med Finansiel Rådgivning eller HD 2. del. Med en finansøkonomuddannelse får du altså mulighed for at kickstarte din finanskarriere.

UCN-adresser
Thisted: Lerpyttervej 43
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

2 år

Sted

Thisted
Aalborg

Sprog

Dansk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

Studievejledning

Sara Møller Nielsen
Faglig studievejleder Aalborg

Tlf. 72 69 14 30
smn@ucn.dk

Træffes efter aftale

Gitte Carstens
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 30
gc@ucn.dk

Træffes efter aftale

Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder

Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Træffes efter aftale

Troels Frøkjær Christensen
Faglig studievejleder
Thisted
Tlf. 72 69 17 80
tfc@ucn.dk

Træffes efter aftale

"Hvis man er interesseret i den finansielle verden, og hvordan økonomiske beslutninger påvirker hverdagen, er denne uddannelse et perfekt match. Og man kommer hurtigt ud i virksomhederne og afprøver det, man har lært i praksis.”

Mads Asmussen

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til finansøkonom på UCN.

Informationsmøder og åbent hus på UCN's adresser.

Vil du læse på UCN? Bliv mindet om åbent hus, ansøgningsfrister med mere.

Optagelse
- Sådan søger du ind