Kan du lide kundekontakt og salg? Og drømmer du om en karriere indenfor den finansielle sektor?

Finansøkonomuddannelsen er en to-årig uddannelse, som giver et bredt fundament i forhold til at varetage opgaver i finansielle virksomheder. Mange finansøkonomer får job i pengeinstitutter som privatrådgivere eller erhvervsrådgivere. Andre får ansættelse hos ejendomsmæglere, forsikringsselskaber eller ejendomsadministrationsselskaber.

På uddannelsen lærer du om mange aspekter af det finansielle marked, og du får en grundlæggende forståelse for økonomiske forhold og sammenhænge. Du lærer også at kommunikere og opbygge salgssamtaler, der er en vigtig del af opgavevaretagelsen i finansielle virksomheder.  

Undervejs kommer du i praktik, som ofte er vejen til første job, når du bliver færdiguddannet. Mange finansøkonomer videreuddanner sig enten med Finansiel Rådgivning eller HD 2. del. Med en finansøkonomuddannelse får du altså mulighed for at kickstarte din finanskarriere.

UCN-adresser
Thisted: Lerpyttervej 43
Aalborg: Hobrovej 85

Varighed

2 år

Sted

Thisted
Aalborg

Sprog

Dansk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September

Studievejledning

Sara Møller Nielsen
Faglig studievejleder Aalborg

Tlf. 72 69 14 30
smn@ucn.dk
Marlene Hörfarter Hornbech
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
mhh@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.

Troels Frøkjær Christensen
Faglig studievejleder
Thisted
Tlf. 72 69 17 80
tfc@ucn.dk

Har du spørgsmål?

Før du søger ind, er det en god idé at sætte dig grundigt ind i adgangskravene og vilkårene for optagelse. Få mere at vide om uddannelsen ved vores studievejledere. En samtale med en studievejleder kan være godt givet ud, hvis du er i tvivl om valg af uddannelse, om adgangskrav og ansøgning – f.eks. om du skal søge via kvote 1 eller kvote 2, og hvad uddannelsen lægger vægt på i kvote 2.

"Hvis man er interesseret i den finansielle verden, og hvordan økonomiske beslutninger påvirker hverdagen, er denne uddannelse et perfekt match. Og man kommer hurtigt ud i virksomhederne og afprøver det, man har lært i praksis.”

Mads Asmussen

Oplev verden


Vil du give din uddannelse et internationalt præg? Og styrke og udvikle dine interkulturelle kompetencer? Så er der mange muligheder med en uddannelse til finansøkonom på UCN.

Skriv dig op, og bliv mindet om åbent hus og events.

Kom til åbent hus - oplev studiemiljøet og kom lidt tættere på.

Find ud af hvornår og hvordan du kan søge ind på din drømmeuddannelse.

Få sparring hos en studievejleder og få svar på dine spørgsmål.