Bliv finansøkonom og kickstart din karriere inden for den finansielle sektor

Tal, rådgivning, økonomi og salg er hverdagen for de fleste finansøkonomer. Som finansøkonom kan du lave beregninger på finansiering og investering. Du kan udarbejde regnskaber, lave bogføring og har tjek på juraen. Du har en god grundlæggende forståelse af økonomi - både privatøkonomien og verdensøkonomien.  

Du formidler økonomiske budskaber, der er til at forstå 

Finansøkonomer er dygtige formidlere. Du kan forklare komplekse udregninger og fortælle, hvilke økonomiske konsekvenser forskellige finansielle beslutninger har. Det kan f.eks. være som bankrådgiver, ejendomsmægler eller indenfor revision.

Finansøkonomer har kundekontakt og laver salg 

Salg og kundekontakt er centrale discipliner i den finansielle branche. For at lave et godt salg skal du hurtigt kunne vurdere den kunde, du sidder overfor og tilpasse din salgsteknik. Det er specielt relevant, hvis du arbejder hos en ejendomsmægler, som ejendomsadministrator eller i en bank. 

Læs mere og blive klogere

Bliv klogere på indholdet i uddannelsen, læs om hvad uddannelsen kræver af dig eller om job- og karrieremuligheder efter studiet.

 

Varighed

2 år

Sted

Thisted
Aalborg

Sprog

Dansk

Praktik

Ca. 3 måneder

Studiestart

September


"Hvis man er interesseret i den finansielle verden, og hvordan økonomiske beslutninger påvirker hverdagen, er denne uddannelse et perfekt match. Og man kommer hurtigt ud i virksomhederne og afprøver det, man har lært i praksis.”

Mads Asmussen

Tidligere studerende


Relaterede uddannelser

Financial controller

Financial controller

Som financial controller arbejder du typisk hos et revisionsselskab eller i en offentlig eller privat virksomheds økonomiafdeling.

Læs mere om uddannelsen til finansbachelor

Finansbachelor

Som finansbachelor er du godt klædt på til at rådgive både privat- og erhvervskunder inden for de forskellige områder i finansverdenen.

Studievejledning

Sara Møller Nielsen
Faglig studievejleder Aalborg

Tlf. 72 69 14 30
smn@ucn.dk
Camilla Lehmann Mortensen
Generel studievejleder
Business
Tlf.: 72 69 13 33
calm@ucn.dk

Kontaktperson for alle business-uddannelser.