Natur- og kulturformidling
Hverdagen på studiet
Få svar på de hyppigste spørgsmål om livet på uddannelsen til daglig og hverdagens rammer på studiet.
Læs om bl.a. studiemiljøet på campus, holdstørrelser, udgifter og de faglokaler, som du kommer til at bruge. Du kan også se et eksempel på et skema for en uge på uddannelsen.
Få svar på typiske spørgsmål
Her er svar på nogle af de spørgsmål, som andre ansøgere har haft. Savner du svar på et konkret spørgsmål, skal du kontakte studievejledningen på uddannelsen.
En typisk uge på studiet
Her er et eksempel på, hvordan en uge på studiet kan se ud, når du ikke er i praktik. Skema-eksemplet er fra en uge med "normal" undervisning på campus. Husk, at du undervejs i et studie både har perioder med undervisning på campus og perioder med projektarbejde, gruppearbejde, eksamensforberedelse mv.
Oplev virkeligheden
Når du skal lære om natur- og kulturformidling, skal du også ud at opleve naturen og kulturen. Derfor kan du forvente mange ture ud af huset. På uddannelsen er der et stort samarbejde med erhvervslivet, og derfor kan undervisningen til tider sagtens foregå i naturen eller f.eks. i byrådssalen i Hjørring.
Du arbejder med rigtige cases
På studiet arbejder du med rigtige virksomhedscases. Det betyder, at du arbejder med en problemstilling, som en virksomhed inden for natur- og kulturområdet står overfor. I undervisningen vil der også ofte være besøg af mennesker, som arbejder inden for branchen, og som deler ud af deres viden og erfaringer.
Du lærer at formidle til forskellige målgrupper
På uddannelsen lærer du at formidle. Du kommer til at styrke dine formidlingsevner både på skrift og mundtligt. Det betyder også, at du kommer til at øve dig i at stille dig op og formidle forskellige emner til dine medstuderende. Du lærer også, at din målgruppe har stor betydning for din formidling, for måden du formidler på, vil være forskellig alt efter, om du formidler til børn eller voksne.